Aston Martin V8 Vantage N420

Cam din trei în trei ani Aston Martin mai injectează o doză de 20 CP lui Aston Martin V8 Vantage, iată noul Aston Martin V8 Vantage N420.

Aston Martin V8 Vantage N420 Aston Martin V8 Vantage N420

Fiecare participare Aston Martin la cursa de 24 de Ore de la Nurburgring este un prilej de a mai scoate o ediţie specială. În acest an britanicii ne arată Aston Martin V8 Vantage N420, o versiune care preia ştafeta de la N400. Aşa cum numele îi spune şi sufixul N420, noua ediţie aduce încă 20 CP la zestrea de 400 a lui N400. Cei 420 CP sunt livraţi de acelaşi propulsor V8 de 4.7 litri.

Performanţele superioare sunt însă şi posibile datorită faptului că acest model a slăbit 27 kg, datorită folosirii fibrei de carbon. Acest model poate atinge astfel o viteză maximă de 288 CP şi 100 km/h în jurul a 4,7 secunde. Această versiune va fi disponibilă atât cu o cutie manuală cu 6 trepte, dar şi cu cea semi-automată Sportshift.

Estetic N420 se remarcă prin grila complet neagră, splitter-ul frontal din fibră de carbon, praguri noi, jante cu 10 spiţe cu model Diamant. În interior acest model vine cu pachetul Iridium, ceea ce înseamnă instrumente de bord de culoarea grafit, volan îmbrăcat în Alcantara sau piele şi scaune din fibră de carbon. Sistemul Bluetooth, cruise control-ul şi Park Distance Control sunt oferite în standard pe acest no model. Preţul acestei versiuni este de 96.995 lire şi producţia va debuta în această lună, iar livrările în August

.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.