Audi A5 2.0 TDI

La vremuri de criză se cer soluţii economice, de aceea Audi a introdus celebrul 2.0 TDI şi pe modelul Audi A5, rezultând un coupe la fel de economic ca Prius, dar totuşi destul de sportiv.

Audi A5 2.0 TDI Audi A5 2.0 TDI

Cel puţin pe hârtie Audi A5 cu motorul 2.0 TDI, în versiunea cu 170 CP, se anunţă la fel de economic ca şi cel mai popular hibrid. Cuplul, un factor important la motoarele diesel, este de 350 Nm.

Consumul mediu declarat pentru versiunea cu tracţiune faţă este de doar 4,4 litri, în timp ce cu tracţiunea quattro Audi A5 se laudă cu un consum în jurul a 5 litri la 100 km parcurşi. Aceste cifre sunt doar pe hârtie şi obţinute în condiţii de laborator, rămâne de văzut dacă în practică pot fi atinse...probabil că nu.

Totuşi, Audi A5 nu face rabat la sportivitate şi este capabil de un sprint până la 100 km/h de 8.3 secunde pentru versiunea cu două roţi motrice, iar cea quattro atinge suta cu 0,1 secunde mai devreme. Pentru ambele, viteza maximă va fi de 225 km/h.

Cu acest, numărul motorizărilor din gama Audi A5, urcă la şase, 3 diesel şi 3 benzină, cu puteri cuprinse între 170 CP şi 265 CP

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.