Audi A7 – primele imagini reale

Marea noutate Audi din această vară, modelul Audi A7 este prezentat timpuri u de un set de imagini apărute pe un site franţuzesc.

Audi A7 – primele imagini reale Audi A7 – primele imagini reale

Audi A7 coupe-ul cu patru uşi de categorie mare are marea premieră luni pe 26 Iulie. Blog Automobile prezintă însă primele imagini cu noul automobil înainte de înfăţişarea oficială. Nu este vreo mare surprizăacest model, fiind destul de similar cu conceptul Sportback, dar într-o interpretare realistă cu multe elemente preluate de la noul Audi A8, model cu care este şi înrudit.

Un lucru foarte îmbucurător pentru cei care apreciază interioarele Audi este că versiunea de serie a lui A7 preia foarte fidel habitaclul conceptului, singurul element diferit fiind volanul, mult mai sportiv la concept, destul de banal şi acelaşi de pe Audi A8 la automobilul de faţă. Mai multe informaţii despre nava amiral cu 5 portiere Audi vom afla luni, dar măcar acum ştim la ce să ne aşteptăm în plan estetic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.