Audi R8 V10

Noi imagini cu Audi R8 V10, care va fi cel mai rapid Audi de serie din toate timpurile. O supergalerie foto-video vă aşteaptă pentru a vedea din fiecare unghi această maşină de vis.

Motorul de 5,2 litri dezvoltă 525 CP, care, în combinaţie cu masa de numai 1,6 tone, îi conferă maşinii performanţe de excepţie: 0-100 km/h în doar 3,9 secunde şi 0-200 km/h în 12 secunde. Sistemul de frânare racing beneficiază de discuri de 380 mm şi etriere cu 8 pistonaşe în faţă, respectiv discuri de 365 mm şi etriere cu 6 pistonaşe în spate.

Preţul bolidului: 146.800 euro. Ce ziceţi, merită?

Audi R8 V10 va fi animat de propulsorul de 5.2 litri regăsit pe modelul Lamborghini Gallardo LP560-4. Acest motor s-a mai aflat şI sub capota modelului Audi R8 LMS GT3, model care a alergat însă doar pe circuit.

Vizual modelul se diferenţiază prin evacuările ovale, noul difuzor, LED-urile introduse nu doar pentru poziţii şi grila subtil modificată. Modelul vine în standard cu suspensia magnetică şi se poate opta între o cutie manuală cu şase rapoarte sau semiautomata R-Tronic.

Acesta va fi cel mai rapid Audi din toate timpurile, putând atinge 100 km/h în doar 3.9 secunde şi va avea o viteză maximă de 315 km/h. 

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.