Audi RS3 la Frankfurt 2009

Audi RS3, modelul pe care cei din Ingolstadt îl ţin secret, a fost desconspirat de un dealer din Australia pe Twitter. Strategie deliberată sau o scăpare care se va lăsa cu penalizări?

Audi RS3 la Frankfurt 2009 Audi RS3 la Frankfurt 2009

Audi Cape Town este un dealer destul de mic din Australia, dovadă că pe Twitter au doar 60 de followers. Dar au dat o informaţie destul de preţioasă şi de aşteptată presei, confirmarea viitorului Audi RS3. Mai mult decât atât din acelaşi post aflăm că acest model va avea un propulsor de 2.5 litri turbo ce dezvoltă 335 CP. Bineînţeles în bunul spirit Audi, acest "very hot hatch" va beneficia de tracţiunea integrală quattro.

Dovada vie este "Looking forward to the unveiling of the new Audi RS3. 2.5L five-cylinder turbocharged engine, 4WD & 335Bhp. See it at Frankfurt Motor Show". Deci putem spune că vom avea un nou rege al şoselelor în categoria compactelor suculente. Acum chiar că stadnul Audi nu va duce lipsă de vizitatori

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.