Audi S3 facelift

Audi S3 nu a fost uitat din programul de împrospătare a gamei Audi A3 şi A3 Sportback. Versiunea de top a compactei premium germane se prezintă mai atractivă în 2008.

Audi S3 facelift Audi S3 facelift
În mod bizar, Audi a prezentat în primul trimestru al lui 2008 faceliftul pentru gama Audi A3 cu trei uşi, omiţând vârful de gamă Audi S3. A fost preferat, în locul acestuia, Audi S3 Sportback, versiunea de top a caroseriei cu cinci uşi.

Audi S3 - facelift discretAcum, însă, a venit timpul pentru faceliftul lui Audi S3, constructorul dând publicităţii primele imagini oficiale cu această versiune. Tehnic, maşina este similară cu Audi S3 Sportback, beneficiind de acelaşi motor 2,0 TFSI de 265 CP. Fiind mai uşor, Audi S3 accelerează până la 100 km/h în 5,7 secunde (cu 0,1 secunde mai puţin ca Audi S3 Sportback), dar viteza maximă este limitată eletronic tot la 250 km/h. În rest, modificările estetice exterioare sau îmbunătăţirile aduse interiorului sunt aceleaşi ca în cazul omologului cu cinci uşi, Audi A3 Sportback.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.