Bentley Continental Supersports Cabrio

Bentley ne va prezenta la Geneva cea mai rapidă decapotabilă cu patru locuri din lume şi totodată şi cel mai rapid Bentley Cabrio din istorie.

Gama ultra rapidă de la Bentley, Supersports, se îmbogăţeşte la Salonul de la Geneva 2010 cu încă o versiune, cea Coontinental Supersports Cabrio. Ca şi modelul coupe din care este derivat, care se pretinde cel mai rapid Bentley făcut vreodată, această versiune îşi rezervă aceleaşi merite pe segmentul cabrio. În plus britanicii spun că şi la nivel de concurenţă globală, nu va mai exista un model la fel de rapid care să ofere experienţe în aer liber pentru patru persoane.

Încrederea Bentley se bazează pe cei 621 CP rezultaţi din propulsorul de 6.0 litri W12 şi pe cuplul de 800 Nm. Puterea este transmisă către toate patru roţile prin intermediul cutiei ZF cu şase rapoarte, care schimbă în 93 de milisecunde. Distribuţia puterii între punţi se face în modul 40/60 pentru un mai bun control dinamic, iar la viteze mici, ESP-ul are o setare mai permisivă pentru a tolera manevrele îndrăzneţe.

Acest armăsar de rasă se va hrăni - la fel ca şi Coupe-ul - atât cu benzină standard,dar şi cu E85, ceea ce nu afectează însă performanţele dinamice. Această tehnologie FlexFuel va fi introdusă pe toată gama din 2011, pentru a reduce emisiile. Indiferent de ce are în rezervor Continental Supersports Cabrio poate atinge 100 km/h în 4,2 secunde şi o viteză maximă de 325 km/h.

Rămâne un cabriolet masiv, cântărind peste 2,4 tone, dar este mai uşor cu 90 kg decât versiunea GTC Speed. Aspectul păstrează liniile dictate de Continental Supersports, primind exact aceleaşi elemente ca şi versiunea prezentată anul trecut. Preţul se profilează a fi cu puţin peste 200.000 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.