Bentley GTC Speed

Iată primele imagini oficiale cu Bentley GTC Speed, cel de-al treilea model britanic ce a primit indicativul de "viteză", după GT Coupe şi Flying Spur.

Bentley GTC Speed Bentley GTC Speed

Luxul este la el acasaModelele Speed împart un motor W12, cel mai compact motor cu 12 cilindri din lume, de 6.0 litri ce dezvoltă 600 CP şi un cuplu de 750 Nm. Şi în ciuda unei mase de 2,5 tone, acceleraţia de la 0 la 100 se face în 4,5 secunde iar viteza maximă este de 320 de km/h cu acoperişul montat şi 312 km/h cu maşina configurată drept un cabrio.

Deosebirile faţă de o maşină standard, în afară de cei 48 CP în plus, constau în noua grilă faţă, jantele de 20 de inch cu pneuri Pirelli PZero şi o gură de aerisire mai joasă. Suspensia ce coboară garda la sol şi un eleron subtil în spate contribuie la o manevrabilitate mai bună, în timp ce de coloana sonoră se ocupă un nou sistem de evacuare.

Printre opţionale regăsim cele mai mari frâne ceramice din lume plus sofisticatul sistem Adaptive Cruise Control. De luxul din interior nici nu mai pomenim. Interesant este însă faptul că Bentley se aşteaptă ca noua versiune să acopere aproape 2 treimi din vânzările GTC din lume, în ciuda faptului că vorbim de un preţ de 146.100 de lire sterline.

 

 

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.