Bentley Mulsanne - Informaţii oficiale

Bentley Mulsanne, probabill, nu are nevoie de nicio reclamă, este de ajuns să îl vezi pe şosea şi eleganţa sa vorbeşte de la sine.

Stalpul spate impresionantDupă câteva luni de aşteptare, în care constructorul britanic Bentley a avut grijă să ne ţină în suspans cu o serie de teasere interesante, iată că a venit momentul dezvelirii oficiale a noului model Bentley Mulsanne. Chiar dacă la prima vedere aţi fi tentaţi să credeţi că vorbim doar de un Arnage cu un facelift mai puternic, oficialii au avut grijă să sublinieze clar că noul Mulsanne nu este un înlocuitor al modelului mai sus amintit.

Ba chiar au vrut să sublinieze faptul că nici măcar o singură piesă nu a rămas nemodificată comparativ cu cele montate pe ceea ce era până în acest moment, nava amirală a celor de la Bentley. Noul Mulsanne se inspiră direct din modelele de 8 litri din perioada anterioară intrării sub proprietate Rolls-Royce, atunci când modelele Bentley erau considerate cele mai luxoase din lume,

Stopurile nu sunt de ContinentalDe acolo e preluată configuraţia blocurilor optice faţă, la care s-au adus şi câteva modificări moderne, precum cercul de LED-uri de întâlnire ce mărgineşte farurile centrale. Din lateral se poate admira stâlpul spate îmens în toată grandomania sa, pentru că în partea din spate, stopurile să ne amintească de seria Continental.

Dimensiunile sunt impresionante, având o lungime de 5.562 mm, o lăţime de 1.926 mm şi o înălţime de 1.526 mm. Masivul model este încălţat cu jante uriaşe pe 20 de inchi sublinind astfel impozanţa acestei limuzine Bentley.

Interiorul a fost şi el complet modificat, dar partea tehnică a urmat aceeaşi reţetă. Astfel noul model va avea un motor V8, o revizie puternică a cunoscutului 6,75 de litri, dezvoltând astfel 505 CP şi un cuplu de 1020 Nm. Unitatea este legată la o cutie cu 8 rapoarte ZF automată. Preţul nu a fost comunicat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.