Premiera  Bentley Mulsanne - live la Frankfurt 2009

Noua limuzină Bentley Mulsanne este clar o maşină de lux, pentru milionarii care apreciază stilul. Rămâne o singură întrebare: concurează cu Rolls Royce Phantom sau cu noul Ghost?

A fi în faţa lui Bentley Mulsanne pe viu îţi creează o senzaţie de opulenţă, dar nu la fel de mare ca în cazul unui Rolls Royce. Totuşi, Mulsanne arată foarte masiv, pe măsura celor peste 5,5 metri lungime, iar suprafaţa vitrată mare îi conferă un aer de soliditate marcantă. Partea frontală are o identitate puternică, amintind de limuzinele Bentley de acum două decenii. Motorul de sub capotă are 505 CP şi un cuplu de peste 1.000 Nm.

VEZI BENTLEY MULSANNE LIVE LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.