Blue Fusion Rossi 66

Ce înseamnă adunarea? E simplu: design de C2 şi mecanică de C6. Cum care C? Corvette evident.

Blue Fusion Rossi 66 Blue Fusion Rossi 66

Design vechi - tehnologie nouaBlue Fusion este ultima companie din Statele Unite ale Americii care a intrat în hora modificărilor de Corvette, alegând calea designului retro, din anii 1960. Denumit Rossi 66, modelul este bazat pe platforma tehnică de la C6/Z06/ZR1 şi acoperit cu o caroserie care aduce aminte de modelul C2 din 1966.

Primul model finisat şi gata de vânzare va fi expus anul acesta la SEMA în Las Vegas, în toamnă, Blue Fusion putând construi maşina pornindu-se de la un nou model Corvette sau de la un şasiu furnizat de client. Pe lângă versiunea coupe, americanii au declarat că lucrează deja la un cabrio dar şi la unele Sport şi Competition, ce vor include un model clasa GT2 gata pentru curse.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.