BMW 135i Coupe şi Cabrio 2010

BMW 135i, mezinul bavarez sportiv, are şi el ca şi fratele mai mare 335i noutăţi de prezentat pentru 2010.

BMW 135i Coupe şi Cabrio 2010 BMW 135i Coupe şi Cabrio 2010

Nu mai este o noutate că BMW a substituit motoarele N54 cu cele N55 pe versiunile x35i din întreaga gamă. Dar bavarezii ne mai fac o prezentare oficială, după versiunea 335i urmând să iasă la rampă mezinul 135i.

Schimbările nu sunt la fel de profunde ca la 335i, lipsesc LED-urile "sprâncenate" din blocurile optice faţă, spoilerele nu sunt inspirate de la ultimele produse, iar grila nu primeşte doza de proeminenţă . Singurele elemente care pare uşor "upgradate" sunt oglinzile, cu o formă marginal schimbată.

Marea noutate pentru gama Seria 1, pe lângă motor despre care am mai vorbit, se poate numi transmisia cu dublu ambreiaj cu şapte rapoarte, DCT, care oferă senzaţii dinamice mai coerente şi mai facile. Motorul I6 de 3.0 litri turbo, cu cei 306 CP ai săi, lucrează mai eficient, versiunea Coupe atingând 100 km/h în 5,2 secunde, cu 0,1 secunde mai repede decât versiunea anterioară, iar consumul mediu este mai mic cu 0,6 litri.

În interior, singura modificare îşi are originea tot în noua transmisie DCT şi este vorba de un nou selector pentru versiunile automate. Bavarezii nu au insistat prea mult asupra acestui model, după cum se poate observa, având planuri mai mari pentru această gamă, într-un viitor apropiat urmând să apară BMW M1, iar anul viitor, următoarea generaţie va intra în pâine

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.