BMW "ActiveHybrid" la Frankfurt 2009

Cu ocazia Salonului Auto Frankfurt 2009, BMW va străluci, datorită unui stand inedit. Unde, printre noutăţile ecologice, se vor număra BMW X6 şi BMW Seria 7 cu tehnologie "ActiveHybrid".

BMW "ActiveHybrid" la Frankfurt 2009 BMW "ActiveHybrid" la Frankfurt 2009

ActiveHybrid, 15% mai economicBMW va arunca pe piaţă două noi modele cu propulsie hibridă, BMW X6 ActiveHybrid, respectiv BMW Seria 7 ActiveHybrid, modelele de serie urmând a fi inaugurate cu ocazia Salonului Auto Frankfurt 2009.

Cele două modele vor fi motorizate de un propulsor pe benzină, de 4,4 litri twin-turbo, care dezvoltă 407 CP şi 600 Nm, cuplat cu un motor electric integrat în transmisie, capabil să dezvolte 20 CP şi 210 Nm. Sistemul hibrid permite rulareaatât în tandem a celor două soluţii, clasică şi electrică, dar şi separat. Sistemul ActiveHybrid va oferi o reducere a consumului şi emisiilor cu până la 15% mai mică decât versiunile clasice pe benzină.

Un stand inovator la Frankfurt 2009Frankfurt 2009 va mai însemna câteva premiere pentru BMW: pe lângă premierele mondiale oficiale ale noilor BMW X1, BMW Seria 5 GT şi Rolls Royce Ghost, va mai fi dezvăluit publicului un concept car sportiv, EfficientDynamics Vision, în timp ce Mini îşi va serba 50 de ani de existenţă, prin câteva ediţii speciale.

Totodată, pentru prima oară la Salonul Auto de la Frankfurt, cele trei mărci, BMW, Mini şi Rolls Royce, vor fi găzduite în acelaşi stand, un stand care ni se promite a fi inovator şi complet diferit faţă de ce eram obişnuiţi până acum.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.