BMW confirmă – Va exista o maşină electrică

Autor: Victor Gavril 16 sept. 2008 Prezentări

Oficialii BMW au confirmat pentru un ziar german că au în proiect construirea unei citadine a viitorului care va fi disponibilă în două motorizări: una cu ardere internă şi una complet electrică. Ceea ce ştim despre prima motorizare este faptul că va fi atât de performantă încât se va încadra în normele de poluare şi de eficienţă care vor exista atât în UE cât şi în SUA la momentul lansării sale.

Modelul electric va fi cu atât mai inovativ cu cât o dată ce va avea bateriile încărcate va putea fi condus pe o distanţă de cel puţin 200 km, aceasta fiind o performanţă pentru un vehicul electric. Viitorul BMW electric va respecta regulile californiene privind autonomia vehiculelor electrice care vor intra în vigoare începând cu 2012. Maşina ar putea să poarte sigla lui BMW Isetta, model care a fost comercializat între 1955 – 1962, care ar putea fi revitalizat de constructorul bavarez.

Ne aşteptăm ca la momentul lansării sale, care nu a fost încă dezvăluit, viitoarea generaţie BMW să stârnească mai multe decât un val de admiraţie.

VEZI TOATE ANUNŢURILE BMW
 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide