BMW confirmă - Va exista o maşină electrică

Aceasta este întrebarea care preceda confirmarea oficialilor BMW. Un lucru este cert. Maşina viitorului va corespunde standardelor care vor exista pe piaţă începând cu 2012.

BMW confirmă - Va exista o maşină electrică BMW confirmă - Va exista o maşină electrică

Oficialii BMW au confirmat pentru un ziar german că au în proiect construirea unei citadine a viitorului care va fi disponibilă în două motorizări: una cu ardere internă şi una complet electrică. Ceea ce ştim despre prima motorizare este faptul că va fi atât de performantă încât se va încadra în normele de poluare şi de eficienţă care vor exista atât în UE cât şi în SUA la momentul lansării sale.

Modelul electric va fi cu atât mai inovativ cu cât o dată ce va avea bateriile încărcate va putea fi condus pe o distanţă de cel puţin 200 km, aceasta fiind o performanţă pentru un vehicul electric. Viitorul BMW electric va respecta regulile californiene privind autonomia vehiculelor electrice care vor intra în vigoare începând cu 2012. Maşina ar putea să poarte sigla lui BMW Isetta, model care a fost comercializat între 1955 - 1962, care ar putea fi revitalizat de constructorul bavarez.

Ne aşteptăm ca la momentul lansării sale, care nu a fost încă dezvăluit, viitoarea generaţie BMW să stârnească mai multe decât un val de admiraţie.

VEZI TOATE ANUNŢURILE BMW
 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.