BMW M1 Concept - În serie?

BMW are de gând să producă în serie conceptul M1 prezentat de curând la The Concorso D’Eleganza Villa D’Este.

BMW M1 Concept - În serie? BMW M1 Concept - În serie?
Sau cel puţin asta susţine publicaţia din Marea Britanie, Car. "Avem know-how, avem motorul potrivit şi avem şi infrastructura pentru o asemenea maşină", a declarat Herbert Diess, pentru o sedinţă foto în exclusivitate acordată revistei. Din interviul luat membrilor BMW din departamentul executiv, ce va apărea în noul număr al revistei, vom afla un program al producţiei, cele trei grupuri motopropulsoare şi de ce maşina nu se va chema M1.

Producătorul german are de gând să îndrepte noul model, inspirat din conceptul M1, spre lupta cu Audi R8, care se dovedeşte un real succes comercial. În ce măsură va putea să-i reuşească o asemenea strategie, se poate să aflam mai repede decât ne aşteptăm.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.