BMW M3 Cabrio

BMW M3 Cabrio este genul de model de la care nu poţi să îţi dezlipeşti ochii, fiind conştienţi de lucrul asta, bavarezii mai scot un set de imagini cu super cabrioletul în toată splendoarea sa.

BMW M3 CabrioPentru a hrăni curiozitatea celor care se află în preajma lui BMW M3 Cabrio doar în cele mai frumoase vise, constructorul din Munchen prezintă o galerie foto extinsă cu performanta decapotabilă bavareză într-un roşu pasional, demonstrând astfel că şi nemţii pot suci minţile în culori calde.

Bazat pe Seria 3 Convertible, noul model va fi primul M3 cu un acoperiş retractabil din trei piese ce se pliază în 22 de secunde şi oferă o vizibilitate de excepţie pasagerilor atunci când este impachetat în portbagaj.Noutatea principală adusă de acesta este cutia de viteze cu ambreiaj dublu şi şapte trepte de viteze ce va intra concomitent şi în dotarea modelelor Coupe şi Sedan.

BMW M3 CabrioNoua cutie de viteze M DCT asigură o schimbare a treptelor fără nici o întrerupere de putere şi beneficiază de Drivelogic, un pachet de 11 programe eletronice de control, 6 manuale şi 5 automate pentru diverse scenarii, inclusiv unul pentru cea mai buna acceleraţie. Chiar şi cu acestea, performanţele noului model sunt penalizate de greutatea suplimentară de aproape 200 de kilograme, dată de rigidizarea suplimentară şi folosirea acoperişului retractabil, timpul de acceleraţie până la 100 de km/h fiind de 5,3 secunde, cu 0,4 mai mult decât versiunea coupe, chiar dacă se foloseşte acelaşi motor V8 de 4,0 litri şi 420 CP.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.