BMW M3 CSL

BMW are de gând să lanseze un M3 ultra uşor, un adevărat succesor pentru vechiul CSL.

BMW M3 CSL BMW M3 CSL

La aproape un an după ce vicepreşedintele diviziei M, Gerhard Richter a confirmat faptul că producătorul bavarez are de gând să lanseze mult aşteptatul M3 CSL, revista germană AutoZeitung are şi prima poză modificată pe calculator cu noul model.

Interesant este că potrivit desenatorilor de la revista germană, modificările estetice vor fi semnificative, nefiind limitate doa la o caroserie de fibră de carbon şi alte spoilere, nol BMW M3 CSL urmând să se diferenţieze mai mult de gama M. Rămâne de văzut dacă se va diferenţia la fel de mult şi în termeni de performanţă.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.