BMW M6 Competition Limited Edition

BMW ne aduce aminte la Frankfurt că, pe lângă SUV-uri şi sportive hibride, mai are în portofoliu şi o sportivă numită BMW M6. Pe care o îmbracă în haine de competiţie şi o numeşte BMW M6 Competition Limited Edition.

BMW M6 este un model despre care nu am mai auzit prea multe în ultima vreme, BMW captând atenţia prin alte produse. Conştienţi de acest fapt, bavarezii îl readuc în lumina reflectoarelor la cel mai important salon auto din Europa, Frankfurt, printr-o ediţie specială. Această se numeşte BMW M6 Competition, dar în ciuda numelui nu este chiar atât de radical modificată, cel puţin mecanic.

Singura modificare de natura îmbunătăţiri performanţelor este setarea mai fermă a suspensiei prin revizuirea arcurilor, amortizoarelor şi a barelor stabilizatoare. Acest fapt are ca efect direct, coborârea gărzii la sol cu aproape 1 cm pe faţă şi 1,2 cm pe spate.

Acest model vine însă cu o dotare, pe care tot mai mulţi posesori de BMW şi-o doresc, vopseaua mată. Nuanţa aleasă este un gri carbon şi, după cum se poate observa, vine ca o mănuşă sportivei BMW. Interiorul are de asemenea o ţinută de gală, fiind personalizat prin pielea Merino şi finisajele contrastante. Vestea proastă pentru cei care visează la aşa ceva este că acest model se va vinde în doar 100 de exemplare, probabil toate comercializate în timpul Salonului de la Frankfurt. Preţurile rămân deocamdată necunoscute.

Primul video a apărut pe forumul MBoard, un loc dedicat pasionaţilor de modele ce poartă însemnul M, fiind postat de un uesre care a văzut şi a avut şansa să filmeze maşina pe viu.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.