BMW - Noi modele M

BMW va lansa până la finalul anului viitor versiunile dopate ale SUV-urilor X5 şi X6.

După ce câteva prototipuri au fost surprinse pe circuitul de la Nurburgring, producătorul bavarez s-a grăbit să afirme că sunt doar modele obişnuite în teste cu motorul V8 de 400 CP. Iată că acum şi-a schimbat radical opinia, dupa ce şeful BMW M, Ludwig Willisch a declarat pentru Auto Motor und Sport, că BMW lucrează la versiunile M atât pentru X5 cât şi pentru X6.

Acesta a mai declarat, atenţie, că deja versiunile se află în teste pe circuitul de la Nurburgring, iar ambele vor fi lansate anul viitor pentru a ajunge pe şosea în cel mai scurt timp. Întrebat în legătură cu posibilitatea unei versiuni diesel M, Willisch a spus că pe termen mediu nu există intenţia de aşa ceva.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.