BMW Progressive Activity Sedan - Poze spion

BMW va lansa în toamna lui 2009 la Salonul Auto de la Frankfurt un Seria 5 cu 5 uşi, ce va purta un nume cel puţin pompos: Progressive Activity Sedan.

BMW Progressive Activity Sedan - Poze spion BMW Progressive Activity Sedan - Poze spion

BMW hatchback Evident, aceasta va fi denumirea proprie dată tipului de caroserie de tip sedan dar cu o deschidere a portbagajului de tip hatch. Aşa cum am anunţat şi până acum, noul model va folosi un sistem de deschidere similar celui de la noua Skoda Superb, cu posibilitatea deschiderii cu sau fară luneta spate.

Designul va urma linia deschisă de noul X6, iar gama de motorizări va cuprinde propulsoare deja cunoscute, dar şi câteva soluţii tehnice ecologice în premieră.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.