BMW Seria 1 Coupe

Noul model este a treia versiune de caroserie din cea mai mică familie de BMW-uri şi urmează a debuta şi pe piaţa americană.

Noul Seria 1 Coupe va fi comercializat în mai multe variante de motorizare. Cele pe benzină sunt 120i (170 CP), 125i (218 CP) şi vârful de gamă 135i, dotat cu motorul de 3,0 litri bi-turbo cu injecţie directă, de 306 CP. În domeniul diesel va fi oferit propulsorul în patru cilindri de 2,0 litri, care pe 123d dezvoltă 204 CP (datorită noii tehnologii common-rail), în timp ce 120d rămâne la "doar" 177 CP.

Noul model va avea o distribuţie a greutăţii egală pe cele două punţi, 50:50, care împreună cu propulsia şi centrul de greutate scăzut va asigura un comportament rutier chiar mai bun decât al fratelui mai mare, BMW Seria 3 Coupe. Lungimea caroseriei a crescut cu 133 mm până la 4.360 mm, asigurându-se în acest fel un portbagaj de 370 de litri şi un aspect exterior bine proporţionat. Vânzările vor începe în Europa în septembrie, după lansarea oficială de la Salonul de la Frankfurt.

Varianta Coupe va fi în scurt timp urmată de o versiune cabrio, prevăzută a fi lansată oficial la începutul lui 2008.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.