BMW Seria 1 - O nouă generaţie

După un facelift discret în 2007, Seria 1 se pregăteşte de o nouă generaţie, ce va apărea în 2011.

BMW Seria 1 - O nouă generaţie BMW Seria 1 - O nouă generaţie

Influente de Impreza?De altfel deja există în teste prototipuri cu noua generaţie ce se folosesc de caroseria actualului Seria 1 pentru a masca astfel schimbările estetice care probabil nici nu sunt definitivate. Interesant este că BMW va menţine actuala strategie de a dezvolta noi produse în noi segmente, astfel că este posibil să vedem chiar o variantă de tip break dar cu două uşi, care nu doar că va asigura un spaţiu mai mare pentru pasagerii din spate dar va deschide oportunităţi pe piaţa americană.

Motorizările vor fi dezvoltate împreună cu cei de la PSA cu cilindree de la 1,4 la 3.0 litri, versiunile turbo fiind deja sigure. Însă o variantă M este şi acum exclusă.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.