BMW Seria 3 GT - primele informaţii

Cei de la Autoexpress au informaţii din interiorul BMW, care afirmă că BMW Seria 3 va primi o versiune de caroserie nouă, după modelul noului BMW Seria 5 GT. Iată şi primele schiţe foarte apropiate de realitate.

BMW Seria 3 GT - primele informaţii BMW Seria 3 GT - primele informaţii

Conform britanicilor de la Autoexpress, cel târziu în 2011 vom avea parte de fratele mai mic al noului BMW Seria 5 GT, botezat, fireşte, BWM Seria 3 GT. Noua maşină se va plasa între versiunea sedan şi cea break, fiind, practic, un hatchback mai exclusivist.

Noul model urmează să fie oferit atât în configuraţie luxoasă cu doar 4 locuri, cât şi într-una familială, pentru 5 persoane. Încă nu se ştie dacă noul BMW Seria 3 GT va fi derivat şi într-o versiune crossover, oficialii BMW declarând că proiectul unui crossover bazat pe Seria 3 nu a fost anulat.

VEZI AICI MAI MULTE SCHIŢE

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.