BMW Seria 3 Touring - imagini şi informaţii oficiale

Constructorul german BMW a prezentat primele imagini şi informaţii oficiale cu noul Seria 3 Touring, model ce va ajunge în România în luna septembie a acestui an.

BMW Seria 3 Touring - imagini şi informaţii oficiale BMW Seria 3 Touring - imagini şi informaţii oficiale

Pe lângă lansarea variantei în trei uşi a mdelului Seria 1 şi sportivului M135i, producătorul german a oferit presei primele imagini şi informaţii oficiale cu noul BMW Seria 3 Touring. Din punct de vedere al dimensiunilor, Seria 3 Touring este mai lung cu 97 mm decât sedanul din care este derivat şi are un ampatament cu 50 mm mai mare. Partea din spate seamănă foarte mult cu cea a modelului de clasă superioară, BMW Seria 5 Touring, ceea ce nu este un punct slab, Seria 5 Touring fiind unul dintre cele mai frumoase break-uri de pe piaţă.

Porbagajul Seriei 3 Touring măsoară un volum de 495 de litri, valoare ce clasează modelul bavarez pe primul loc la acest capitol în clasa sa. Bancheta rabatabilă 40:20:40 ajută la încărcarea unor bagaje voluminoase ce depăşesc lugimea portbagajului, fără a renunţa la toate locurile din spate. Pentru un acces uşor la spaţiul de încărcare haionul este electric şi poate fi acţionat de la volan sau de la distanţă cu ajutorul cheii. O premieră în această clasă este luneta care se poate deschide separat de haion, acest lucru facilitând încărcarea bagajelor mai uşoare.

Din punct de vedere al dotărilor nu sunt noutăţi, pe modelul BMW Seria 3 Touring fiind disponibile aceleaşi echipamente şi motorizări ca şi pe sedan. Modelul break de clasă medie al constructorului bavarez va fi disponibil în România începând cu luna septembrie a acestui an de la preţul de 25.450 euro pentru varianta 316i.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.