BMW Seria 5 GT - Debut la Frankfurt 2009

BMW a fost tot timpul unul dintre producătorii care şi-a permis să îndrăznească, ultima sa operă fiind o limuzină hatchback: Seria 5 GT.

BMW Seria 5 GT - Debut la Frankfurt 2009 BMW Seria 5 GT - Debut la Frankfurt 2009

Un lucru este cert. E BMW. Deci se va vinde. Chiar dacă personal nu mă impresionează, din punct de vedere vizual mai ales, ideea unui hatchback la o maşină de aproape 5 metri, aspectul practic nu este deloc de neglijat. Calitatea noului BMW Seria 5 GT este la un nivel înalt, interiorul fiind spaţios şi garnisit de materiale din cele mai alese.

Evident, vor exista pentru început temeri cu privire la mecanismul capacului de portbagaj ce poate funcţiona în două moduri distincte, însă cel mai probabil acesta a fost un aspect intens urmărit de inginerii germani. Foarte impozant, noul BMW Seria 5 GT va ajunge în showroomuri încă din această toamnă.

VEZI NOUL BMW SERIA 5 GT LIVE LA FRANKFURT 2009!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.