BMW Seria 5 Security

BMW se gândeşte şi la cei al căror statut necesită un plus de siguranţă şi eleganţă şi lansează versiunea blindată, Security, a limuzinei de clasă medie Seria 5.

BMW Seria 5 Security BMW Seria 5 Security

Sticlă armată pentru protecţie sporităBMW a lansat de curând modelul blindat BMW X5, dar pentru cei care vor un mijloc de transport mai puţin ostentativ şi eleganţa unui sedan, bavarezii au securizat reprezentantul premium Seria 5. Versiunea fortificată Security va fi disponibilă atât pentru echiparea 530i cât şi pentru 550i. Modelul moşteneşte multe din tehnologiile de la SUV-ul blindat X5, fiind capabil să reziste la atacuri cu gloanţe de calibrul .44, trase din unghiuri cuprins între 45 şi 90 de grade, aliniindu-se standardului balistic VR4.

Pentru a oferi protecţie modelul vine  dotat cu sticlă groasă de 22 mm, podea ranforsată rezistentă la explozii, panouri din fibră pe lateral, sistem de comunicaţie internă şi sistem de camere. Puterea provine dintr-un V8 de 4.8 litri, care poate dispărea în trombă, sprintând până la 100 km/h în doar 6.5 secunde, şi cel de 3.0 litri care se poate face nevăzut în 7,5 secunde. Toate modelele vor fi construite de către BMW în fabricile proprii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.