BMW Seria 6 Facelift

BMW a dat publicităţii primele informaţii oficiale despre faceliftul Seriei 6, disponibil atât în versiunea coupe cât şi cabriolet.

BMW Seria 6 Facelift BMW Seria 6 Facelift

VEZI AICI IMAGINI CU NOUL BMW SERIA 6

Principala noutate adusă este adăugarea celebrului motor diesel de 3 litri cu două turbine ce dezvoltă 286 CP şi un cuplu de 580 Nm, aşa cum am preconizat în acest articol. Performanţele, atât dinamice cât şi de consum sunt excepţionale, cu 6,9 litri la 100 de km şi 6,3 secunde până la 100 de km/h. În privinţa aspectului exterior, modificările sunt minore, în faţă putându-se observa o gură de aer mai mare, semnalizatoare cu LED-uri şi un spoiler schimbat. Spatele este dominat de un eleron mai concav care acum integrează şi al treilea stop de frână.

În interior vom găsi o calitate a materialelor îmbunătăţită dar şi un nou buton de iDrive ce se presupune a fi mai ergonomic. Versiunea cabriolet va dispune standard de Sun Reflective Tehnology, ce constă în tratarea specială a suprafeţelor din piele pentru a impiedica încălzirea excesivă a acestora atunci când se rulează foarte mult sub soarele arzător. Mai multe detalii puteţi găsi în galeria foto cuprinzătoare sau în cele două clipuri video de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.