BMW Seria 7 Active Hybrid - Informaţii oficiale

Al doilea model hibrid lansat de BMW este noul Seria 7 Active Hybrid, dotat nu cu un motor diesel sau cu un benzinar ultra eficient, ci cu un V8 supraaalimentat.

VEZI O SUPERGALERIE VIDEO CU NOUL BMW SERIA 7 ACTIVEHYBRID!

Consumul tot mare eSpre deosebire de BMW X6 Active Hybrid, noul BMW Seria 7, de asemenea Active Hybrid, foloseşte o configuraţie hibridă diferită. Motorul electric de 15 CP este situat între motorul V8 de 4,4 litri ce dezvoltă acum 440 CP şi cutia de viteze cu opt trepte furnizată de cei de la ZF.

Bateriile nu sunt de tip Ni-Mh ca în cazul lui X6, ci Litiu-Ion, de 120 V şi ajută motorul convenţional să asigure o scădere a consumului de carburant de până la 15%. Chiar şi la acceleraţie este important, deoarece Seria 7 Active Hybride atinge suta în doar 4,8 secunde. Noul model va fi disponibil în variantele standard şi cu ampatament mărit şi va ajunge în showroom-uri la scurt timp după debutul la Salonul Auto Frankfurt 2009.

Mai multe detalii, în comunicatul oficial BMW de pe pagina următoare.

Vezi aici datele tehnice pentru BMW Seria 7 ActiveHybrid

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.