BMW Seria 7 - Lansare

Viitoarea Serie 7, nava amiral a constructorului bavarez va fi prezentată pe data de 7 iulie. Până atunci vă prezentăm prima poză teaser.

BMW Seria 7 - Lansare BMW Seria 7 - Lansare

BMW Seria 7Despre noul model deja ştim numeroase informaţii: va avea motoare V8 şi V12 bi-turbo, patru ţevi de eşapament pentru cel mai puternic model, sistem de virare cu toate cele patru roţi disponibil opţional, transmisie integrală pentru doritori, un nou sistem iDrive şi o consolă centrală ce este din nou orientată spre şofer.

Mai multe detalii vom afla peste doar o lună, potrivit ultimelor ştiri apărute pe BMWBlog.com, data oficială a lansării noului BMW Seria 7 fiind 7 iulie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.