BMW Supercar verde

Aşa se pare că va fi bolidul programat de bavarezi pentru anul 2012, cel mai ecologic supercar existent pe piaţă.

BMW Supercar verde BMW Supercar verde

Viitorul model se va bate cu Audi R8, Porsche 911 şi cu înlocuitorul lui SLR McLaren, Mercedes SLC. Vorbim de un model cu motor situat central, cel mai probabil o versiune modificată a actualului 3.0 litri bi-turbo. Printre compenentele verzi amintim de injecţia directă, recuperarea energiei la frânare şi sistem de start-stop plus o aerodinamică ireproşabilă.

Se pare că vom avea şi o aplicaţie practică a sistemului KERS dezvoltat de BMW pentru sezonul viitor de Formula 1. Toate acestea combinate vor duce la cifre în ceea ce priveşte consumul de necrezut pentru un supercar. Dacă proiectul va primi undă verde în faţa consiliului director, noul model va putea ajunge pe stradă încă din 2012.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.