BMW Vision Z Concept - primele poze spion

BMW pregăteşte un nou concept revoluţionar la Frankfurt, surprins în primele imagini spion, dar pasionaţii de BWM şi Photoshop anticipează cam cum va arăta. Oare aşa?

BMW Vision Z Concept - primele poze spion BMW Vision Z Concept - primele poze spion

UPDATE: Pe BMWBlog.com la scurt timp de la apariţia pozelor spion, a apărut şi prima interpretare digitală a acestui concept. Aceasta este opera lui Jon Sibal, un specialist în BMW şi programe de editare. Oare aşa o să arate conceptul de la Frankfurt?

BMW va prezenta la Frankfurt acest prototip, reprezentând un pas în plus în filozofia Efficient Dynamics, figurând materiale noi ultra uşoare şi noi tehnologii de reducere a emisiilor poluante. Din surse oficiale acest concept va întruchipa o maşină sport autentică dar şi ecologică. În plus acest concept este important pentru că va prefigura următoarele linii de design ale viitoarelor modele bavareze. Primul model care se va lăsa influenţat va fii viitorul BMW Seria 1, urmând ca şi BMW Seria 3 să preia motive de la acest studiu de design.

Prin cearceful destul de subţire, putem să observăm că acest concept replică grila foarte ascuţită a conceptului BMW CS şi că prezintă blocuri optice alungite, în stilul celor de la actualul BMW Z4. De asmenea, se observă că are doar două uşi şi o linie a spatelui destul de înaltă, în genul versiunii GT de la Seria 5. Un semn de întrebare apare în privinţa jantelor, care arată destul de convenţional pentru un concept şi cel mai probabil sunt doar o soluţie provizorie şi pentru Frankfurt vor fii înlocuite. Aceste imagini au apărut pe bmwblog.com, preluate de pe forumul bimmerpost.com, dar nu se ştie dacă sunt spion sau un teaser deliberat, datorită calităţii excelente.

Pentru că în privinţa acestui concept sursele BMW folosesc termenul "sustenabil", este foarte posibil ca acest model să fie un hibrid, sau un motor mic ajutat de turbo, pentru a urma tendinţele pe termen lung în industria auto.

Vedeţi mai multe poze pe: Bimmerpost.com via BMWBlog.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.