BMW X6 Active Hybrid - Informaţii oficiale

BMW a dat publicităţii primele poze şi informaţii cu cel mai puternic automobil hibrid din lume, un X6 dotat cu un propulsor V8 de 4,4 litri şi două motoare electrice.

Setul de bateriiBMW X6 ActiveHybrid a fost în sfârşit prezentat oficial, SUV-ul fiind dotat cu o putere de 480 CP şi un cuplu maxim de 780 Nm, cifre ce îl fac cel mai rapid hibrid la ora actuală. S-a ajuns la o asemenea performanţă prin folosirea unui motor V8 de 4,4 litri supraalimentat la care s-au adăugat două propulsoare electrice de 91, respectiv 86 CP.

Transmisia integrală este asigurată de o cutie automată cu şapte trepte, care ajută automobilul să accelereze de la 0 la 100 de km/h în doar 5,4 secunde. Cu toate acestea, viteza maximă este limitată la doar 210 km/h. BMW X6 ActiveHybrid, care este capabil să ruleze până la 60 km/h strict pe curent electric, va debuta la Salonul Auto Frankfurt 2009 şi va ajunge în showroom-uri de la finalul acestui an, inclusiv în România, însă preţul încă nu a fost comunicat.

Mai multe puteţi afla pe paginile următoare, unde găsiţi comunicatele oficiale referitor la BMW ActiveHybrid X6.

Vezi aici datele tehnice pentru BMW X6 ActiveHybrid.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.