BMW Z4 – ultimele poze spion

Autor: Cosmin Iordache acum 12 ani Prezentari

BMW Z412.09.2010 Noi fotografii cu viitorul model BMW Z4 în galeria foto. După cum se prefigurează că va arăta noul BMW Z4 modelul bavarez va reprezenta un adversar de temut pentru rivalii săi.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

Marea surpriză BMW este apariţia unui acoperiş rigid retractabil pentru viitoarea generaţie Z4, soluţie introdusă acum mulţi ani de rivalii din Stuttgart pe roadster-ul SLK. Constructorul bavarez joacă astfel pe cartea versatilităţii, renunţând la soluţia clasică a plafonului textil în favoarea uneia mai moderne şi mai practice, dar care alterează caracterul original al acestui segment.

Detaliile întrezărite prin camuflajul excesiv trădează un model şi mai musculos cu un aspect agresiv. Celebrele "nări" BMW sunt acum mai agresiv arcuite, profilându-se un roadster cu o expresie mai încruntată, accentuată şi de blocurile optice ascuţite. Ca dimensiuni se preconizează că noua generaţie va fi sensibil mai mare, dar îşi va păstra locul în aceeaşi clasă.

  BMW Z4 nu urmăreşte să învingă cu aceleaşi arme doar Mercedes SLK, ci se va măsura în puteri şi cu Porsche Boxster prin apariţia unei noi game de propulsoare forte. În prim plani s-ar putea afla un twin-turbo de 3.0 litri cu şase cilindrii în linie. Varianta M ar putea fi propulsată chiar de unitatea V8 de 4.0 litri disponibilă acum pe BMW M3. Surpriza de proporţii va fi însă apariţia unui Diesel, primul din istorie pe un roadster bavarez.

BMW Z4 va fi produs la uzina din Regensburg, Germania, şi va apărea pe piaţă în ultima parte a anului 2009.

Citește și...


Comentarii
Inchide