Bolizii Marussia au trezit interesul la Frankfurt 2009

Ruşii ne-au ţinut pe jar în ce priveşte supercarul misterios Marussia B2, aruncând pe piaţă zvonul că va fi un concurent pentru Bugatti Veyron. Şi marmota se juca, în continuare, cu staniolul...

Bolizii Marussia au trezit interesul la Frankfurt 2009 Bolizii Marussia au trezit interesul la Frankfurt 2009

Marussia B2 arata reusitNu ştiu dacă poanta cu marmota şi staniolul mai este de actualitate, dar Marussia are intenţii serioase şi se pare că ruşii fac treabă bună. După ce şi-au făcut încălzirea cu Marussia B1, iată că la Salonul Auto Frankfurt 2009 creatorii Nikolay Fomenko et Yefim Ostrovsky aduc a doua lor maşină, Marussia B2.

Din pozele spion recente am remarcat stilul destul de brutal al maşinii, dar şi reuşit, însă acum putem să ne facem o idee mult mai fundamentată despre ce înseamnă Marussia B2. În ce priveşte stilul exterior, putem afirma că bolidul nu dezamăgeşte, formele angulare îmbinându-se reuşit cu rotunjimile, rezultatul final ducându-te cu gândul în sfera aviatică.

Putin Reventon din spate...Cei mai critici ar putea acuza botul inspirat de la Apollo Gumpert sau spatele asemănător lui Lamborghini Reventon, însă un lucru e clar: Marussia B2 are dreptul în clubul supercarurilor.

Păcat doar că sub capotă nu regăsim şi o tehnică mai performantă, deoarece motorul este un V6 de 3,5 litri, care dezvoltă doar 245 CP şi 330 Nm (fiind un propulsor de origine Nissan).

Interior de supercarDeocamdată, nu au fost făcute publice date privind performanţele, maşina fiind în curs de omologare în Rusia. Totuşi, masa de 1.100 kg ne face să credem că Marussia B2 nu-i va dezamăgi pe amatorii de sportivitate.

Oricum, în acest moment B2 împarte aceeaşi platformă tehnică cu B1, potenţialul client având posibilitatea să aleagă una dintre cele două caroserii pentru maşina sa. Dar, am uitat să menţionez, nici măcar preţul nu a fost încă anunţat.

VEZI POZE CU MARUSSIA LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.