BYD F3DM

La Salonul Auto de la Detroit, BYD a venit cu un hibrid capabil să concureze cu modele precum Toyota Prius sau Honda Insight Hybrid.

BYD F3DM BYD F3DM

Interior de Toyota CorallaChinezii au fost găzduiţi până acum prin subsolul Salonului Auto de la Detroit, însă lipsa unor producători importanţi i-a propulsat anul acest chiar în hala princiapală. Iar aceştia nu au ratat ocazia şi au venit cu modele importante. Unul dintre ele este şi BYD F3DM, un hibrid cu motor de 1.0 litru ce ajunge împreună cu motoarele electrice la o putere maximă de 168 CP.

Performanţele în schimb nu sunt strălucitoare. O viteză maximă de doar 149 km/h şi acceleraţia de la 0 la 100 km/h în 10,5 secunde. În schimb modelul se poate deplasa exclusiv pe baterii aproape 110 km iar acestea se pot încarca la 50% din capacitate în doar 10 minut. Cine doreşte baterii pline trebuie să aştepte 7 ore. Cu toate acestea, BYD F3DM este interesant. Poate îl vedem în curând şi în Europa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.