Cadillac CTS-V

Bolidul american a reuşit în testele de săptămăna trecută pe circuitul de la Nurburgring să coboare sub 8 minute cu un timp ce îi asigură primul loc în categoria sedanurilor nemodificate. Avem oare un adevărat competitor pentru M5?

Potrivit producătorului american, timpul de 7 minute şi 59,32 de secunde este cel mai rapid înregistrat pe circuitul german de către un sedan de serie. Cadillac CTS-V se află acum în testele finale înainte de lansarea pe piaţă, fiind dotat cu motorul V8 de 6,2 litri supraalimentat, preluat direct la Corvette ZR1.

Dacă pe acesta, uzina de forţă dezvoltă 638 CP, atunci cand va fi montată pe CTS va mai rămâne doar cu 550. Şi dacă un Cadillac a scos un asemenea timp, oare cu acelaşi motor, dar mai puternic şi cu o caroserie mai uşoară, ce poate să facă un Corvette ZR1 pe Nurburgring?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.