Exclusiv  Ce maşină este?

Deşi credeam că la început de an sunteţi mai amorţiţi, ne-aţi demonstrat exact contrariul. Nu a durat mult până ce primii useri au descoperit că este vorba despre o maşină chinezească, Chana Benni.

Ce maşină este? Ce maşină este?

Felicitări pentru viteza de reacţie - câţiva dintre voi aţi descoperit foarte repede ce maşină este cea apărută pe cel mai nou blog auto, www.autoblogger.ro.

 

 

 

 

Într-adevăr, maşina surprinsă în parcarea RAR-ului, din Voluntari, este o maşină chinezească, Chana Benni - care, se pare, este în curs de omologare pentru comercializarea pe piaţa românească. Deci România face parte din planurile invaziei de maşini chinezeşti...

Bravo userului Marian, care, după aproape 2 ore de la apariţia articolului pe site, a dat primul răspunsul corect. Bravo şi pentru alţi useri (1, Alex, lexion, ovidiu, hutzy90, peter tamas, david, ion, dani, Midas, etc).

 

 

 

 

 

 

Am realizat chiar şi un TOP 10 cu mărcile atribuite de useri maşinii din imagini. După cum se vede, cei mai mulţi au crezut că e vorba de un model Daihatsu sau Chevrolet, înainte ca lumea să realizeze că e vorba de Chana Benni.

 

1 Daihatsu 85
2 Chana 62
3 Chevrolet 49
4 Dacia 41
5 Tata 35
6 Hyundai 34
7 Ford, Mercedes 19
8 Lada 15
9 Suzuki, Opel, Toyota 13
10 Honda 12

Pe pagina următoare puteţi vedea cele mai amuzante răspunsuri la aceată ghicitoare.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.