Cea mai tare cursă de drag din lume. VIDEO unplugged

Autor: Adrian Mihălţianu 31 aug. 2012 Prezentări
Cea mai tare cursă de drag din lume. VIDEO unplugged

Nu e deloc uşor să realizezi un eveniment în care pui alături nume ca Lamborghini Aventador, McLaren MP4-12C, Mercedes-Benz C63 AMG Black Series, Chevrolet Camaro ZL1, Ford Mustang Shelby GT500, Subaru BRZ, Jaguar XKR-S, Porsche 911 Carrera S şi un Nissan GT-R. Dar e cu siguranţă spectaculos.

V-am arătat într-un articol precedent cum s-a terminat cursa. Ei bine, acum cei de la Motor Trend au fost suficient de drăguţi să pună un clip în care nu mai avem muzică pusă peste motoare, aşa că ne putem bucura de sunetul acestora, turate la maximum.

Dar ce e la fel de impresionant este modul în care sunt filmate pregătirile pentru o liniuţă care nu durează mai mult decât câteva secunde. Poate aşa înţelegeţi şi voi câtă muncă se depune pentru a realiza un drive test, indiferent că e vorba de munca pe circuit sau pe şosele. De la pregătirea maşinilor pentru filmare, până la eliminarea oricăror probleme care pot duce la accidentarea acestora, de la efortul logistic de a pune la un loc atâtea maşini şi până la poantele inevitabile atunci când ai sub tine maşini atât de puternice… dar mai bine delectaţi-vă cu videoclipul de mai jos!

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide