Chevrolet Camaro Convertible - Poze spion

Versiunea cabrio a noului model american este testată aproape fără nici un pic de camuflaj.

Chevrolet Camaro Convertible - Poze spion Chevrolet Camaro Convertible - Poze spion

Chevrolet Camaro SS?Lucru normal de altfel, având în vedere faptul că nu se deosebeşte foarte mult de varianta coupe şi că designul final a fost deja prezentat cu ajutorul unui concept. De asemenea, pe internet circula deja de câteva luni poze ce par să fie chiar oficiale. Chiar şi aşa, suspansul rămâne până la lansarea oficiale, ce poate avea loc chiar la Salonul Auto de la Paris.

Dar se poate să existe totuşi o chestie specială la modelul surprins în teste: capota motorului, care indică un Camaro SS. Oare vom vedea aşa ceva?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.