Chevrolet Camaro – poze spion

Autor: Cosmin Iordache acum 13 ani Prezentari

2.09.2008  Un fotograf amator, Garret Brown, a surprins câteva imagini cu viitorul Chevrolet Camaro în timp ce supercarul se plimba nestingherit prin împrejurimile oraşului Michigan, SUA. 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Chevrolet Camaro reprezintă ultima dovadă de concept retro interpretat într-o manieră contemporană. Pentru că se doreşte ca modelul să nu se limiteze doar la un succes local, americanii vizând şi piaţa europeană, piloţii de teste, asistaţi de ingineri, au alocat destul timp testelor la Nurburgring.

Spre mulţumirea noastră, modelul s-a prezentat cu un minim de camuflaj şi ne putem face o părere mai mult decât clară asupra cum va arăta viitorul muscle car american. În mare parte, versiunea de serie păstrează liniile conceptului, singura necunoscută fiind dacă în prducţie vor ajunge şi jantele de 22 de inchi prezente pe prototipul iniţial.

Puterea va proveni dintr-un masiv V8 de 6 litri,
dar care nu va folosi toţi cei opt cilindri atunci când nu este cazul pentru a facilita un consum mai mic. Modelul va fi produs în Canada şi va fi disponibil în alte două versiuni: Cabrio şi performanta SS începând cu 2010, respectiv 2011.Comentarii
Inchide