Chevrolet Corvette facelift

Autor: Andrei Nan acum 13 ani Prezentari

Trenul de rulare a fost serios modificat, schimbările vizând în primul rând sistemul de suspenise şi cel de direcţie. Noile pneuri Goodyear Extended Mobility Tires pot rula şi în cazul unei pene de cauciuc, datorită pereţilor ranforsaţi. Viitorii clienţi vor putea alege între trei tipuri de suspensie. Versiunea de bază este configurată pentru un compromis cât mai bun între sportivitate şi confort, în timp ce suspensia opţională Magnetic Selective Ride Control poate detecta suprafaţa de drum şi ajusta tăria amortizoarelor pentru un control optim.

Pentru cei care doresc un comportament sportiv extrem, Chevrolet le pune la dispoziţie Z51 Performance Package, o suspensie ce aduce comportamentul noului model foarte aproape de cel al vechiului Z06. Pachetul include o suspensie mai rigidă, pneuri Goodyear Eagle F1 şi discuri de frână mai mari. În toate versiunile de suspensie, ABS-ul, controlul tracţiunii şi Active Handling lucrează împreună pentru o manevrabilitate cât mai ridicată.

Motorul este unul complet nou, un V8 cu o cilindree de 6,2 litri care dezvoltă 430 CP şi 586 Nm. În cazul în care clientul comandă şi sistemul de evacuare sport, cu supape ce îi măresc sunetul în timpul unei folosiri agresive, puterea motorului creşte cu 6 CP. Viteza maximă nu este limitată electronic, noul Corvette putând atinge chiar şi 304 km/h. Acceleraţia până la prima sută de km se realizează în doar 4,3 secunde, iar transmisia este efectuată prin intermediul unei cutii de viteze cu 6 trepte, manuală sau automată.

Cu un motor nou mai puternic, o aerodinamică foarte bună şi o suspensie inteligentă, noul Corvette îşi va continua nestingherit legenda americană. Acum mingea este pe terenul lui Dodge Viper.

Pagini: 1 2

Citește și...
Tags:


Comentarii
Inchide