Chevrolet Cruze - Primele detalii oficiale

Chevrolet ne oferă primele informaţii despre Cruze, un model care ar trebui să fie de clasă compactă. Dar, ca orice lucru american, e puţin supraponderal, aşa încât Chevrolet Cruze devine o armă redutabilă în domeniul berlinelor medii.

Inteiorul este spectaculos10.04.2009: UPDATE INFO:

Noul Chevrolet Cruse a fost lansat şi în România, la preţuri foarte interesante. La 13.200 de euro primeşte o maşină cu 6 airbaguri, ABS, ECS şi TCS plus aer condiţionat. Mai multe puteţi afla din comunicatul oficial de pe pagina următoare.

02.10.2008:

Construit pe platforma GM Delta 2, ce va fi folosită şi la noua generaţie Opel Astra, Chevrolet Cruze este un sedan compact care se apropie ca dimensiuni de multe modele din clasa medie. Cu o lungime de 4600 mm, noul Chevrolet Cruze promite un spaţiu interior îndestulător, care oferă în schimb şi un design modern şi plăcut.

În ceea ce priveşte motorizările, vom avea parte de un 1,6 benzinar de 112 CP, un 1,8 de 140 CP şi un turbo-diesel de 2.0 litri, 150 CP şi 320 Nm. Transmisia o sa fie asigurată de cutii de viteze manuale cu 5 trepte sau automate cu 6. Noul Chevrolet Cruze va fi disponibil în Europa din martie 2009, urmând ulterior să fie comercializat şi în America de Nord, Asia şi pe alte pieţe.

 

Citeşte mai departe în pagina următoare »