Chrysler PT Dream Cruiser Series 5

Chrysler PT Cruiser este unul din modelele cu cele mai multe ediţii speciale şi limitate. Ce conţine ultima creaţie americană citiţi în rândurile următoare.

Chrysler PT Dream Cruiser Series 5 Chrysler PT Dream Cruiser Series 5

O noua editie speciala PT CruiserPrintre modificările regăsite la noul model amintim de acoperişul vopsit în Black Crystal Pearl, grila faţă de aluminiu, jantele de 17 inch SRT şi decorurile cromate sau siglele schimbate. Tema contrastantă de culoare este continuată în interior, unde observăm noile scaune, volanul din piele cu decoraţiuni argintii şi un set de covoraşe personalizate.

Disponibil cu două motoare, un 2,4 litri aspirat de 150 CP şi unul supraalimentat de 180 CP, noul Chrysler PT Dream Cruiser va fi disponibil în doar 1750 de unităţi de la un preţ de 22.700 de dolari. Livrările vor începe din această toamnă.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.