Citroen C3 Facelift

Pe piaţa din America de Sud. Evident. Pentru că acest Citroen surprins de fotografii brazilieni va fi lansat anul acesta, ca un facelift al actualului C3, aflat pe piaţă de 5 ani.

Citroen C3 Facelift Citroen C3 Facelift

Spatele are modificari minoreCele mai mari modificări se regăsesc la nivelul spoilerului faţă, dar se pare că şi interiorul a obţinut o creştere semnificativă de calitate. Partea tehnică a rămas însă nemodificată, gama de motorizări, cu 1,4 şi 1,6 benzină nefiind schimbată. Lansarea oficială a noului model va avea loc în câteva zile, fiind puţin probabil să-l vedem şi în Europa, pentru care Citroen deja pregăteşte un nou model care estimăm că va apărea cel târziu anul viitor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.