Citroen C4 restilizat

Citroen C4, deşi rămâne unul din cele mai futuriste modele compacte de pe străzi, beneficiază de un facelift minor, împrumutând câteva detalii de la ultima creaţie pariziană C5, dar rămâne în fond la fel de nonconformist.

Citroen C4 restilizat Citroen C4 restilizat

Citroen C4 a apărut pe piaţă în 2004 şi, deşi vârstă biologică îl recomandă ca un veteran care merită un facelift, aspectul său este încă unul actual, mascând destul de bine trecerea timpului. De aceea, cei de la Citroen intervin destul de reţinut, cu modificări menite să îi dea un plus de prospeţime.  Principalele modificări optice se observă la calandru, redesenat în spiritul noului curent  inaugurat de Citroen C5. În schimb farurile bumerang rămân neschimbate, dar nervura centrală de pe capotă a dispărut.

Citroen C4 - interior îmbunătăţitInteriorul se bucură de o îmbunătăţire a calităţii a materialelor şi marea noutate constă în amplasarea turometrului în planşa de bord. Gama de motorizări este de asemenea mai bogată, două noi propulsoare pe benzină, dezvoltate în colaborare cu BMW Group, VTi 120 şi THP 150 fiind oferite. Motorul diesel de 2 litri introduce viitoarea  normă Euro V în această familie. Prin utilizarea noilor tehnologii, cum ar fi anvelopele cu o rezistenţă la rulare scazută, Citroën reuşeşte să propună mai multe versiuni cu emisii de CO2 de până la 120 g: este cazul motorizărilor HDi 92 CP şi HDi 110 CP.

Citroen C4 facelift va fi prezentat în premieră mondială cu ocazia Salonului de la Moscova, care îşi deschide porţile pe 26 august 2008.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.