Citroen C6 Office

Citroen a lansat o ediţie specială a navei amiral C6, destinată evident oamenilor care cumpără o astfel de maşină pentru a-şi desfăşura munca de pe bancheta din spate.

Citroen C6 Office Citroen C6 Office

Kitt-ul francezCreată în parteneriat cu revista Intersection, maşina unică va fi prezentă la Cannes şi la Paris Fashion Week, înainte de lansarea oficială la Salonul Auto parizian. În afara aspectului de maşină "rea", dat de vopseaua neagră şi jantele Parotech în ton cu întreaga caroserie, prototipul francez este modificat în interior special pentru confortul pasagerilor din spate.

În ceea ce priveşte partea tehnologică amintim de nume precum Blackberry şi Kenwood, în timp ce de poftele pasagerilor se ocupă cei de la Krug pentru şampanie şi Fauchon pentru un mic depozit de aperitive. Mai mule detalii vom avea în apropierea Salonului Auto de la Paris.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.