Citroen DS3 Racing – primele poze

Cu un palmares bogat în raliuri ca al Citroen, ideea unui Citroen DS3 Racing pare cât se poate de justificată şi binevenită.

Citroen DS3 Racing – primele poze Citroen DS3 Racing – primele poze

Citroen DS3 este citadina lifestyle a constructorului francez, dar pentru a putea concura cu succes modelele existente deja pe piaţă, are nevoie şi de o versiune hot. Citroen are însă de unde să extragă "know how-ul" şi versiunea DS3 Racing va fi prezentată oficial la Geneva în 2010.

Primele imagini se pare că au apărut însă, portretizând un DS3 cu aspect mai forţos. Deşi imaginile nu sunt clare se poate observa că DS3 Racing vine cu un spoiler mai agresiv, cu un contur portocaliu al grilei şi cu oglinzi în aceeaşi nuanţă. Jantele au de asemenea un desen foarte elaborat şi dimensiunea, din ce ne dăm seama, de minim 17.

Proiectul este deocamdată ţinut departe de ochiul iscoditor al presei şi detalii exacte nu se cunosc, dar neoficial se spune că acest model ar dezvolta 210 CP, fiind un rival pe măsura lui Clio RS şi ceva mai puternic decât Ibiza Cupra sau MINI Cooper S. Cu acesta din urmă se zvoneşte că ar avea în comun motorul, adică mai exact cu versiunea JCW .

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.