Cursa Honda

Într-o întrecere ramarcabilă realizată de cei de la Fith Gear cu ajutorul japonezilor de la Honda, o maşină de F1, o motocicletă de motoGP şi o barcă de viteză se bat pentru supremaţie.

Cursa Honda Cursa Honda

Cei trei titani Honda din sporturile cu motor se întrec pentru a stabili sportul rege, cu o pornire de pe loc pentru motocicletă şi monopost şi una lansata pentru barca cu motor. Maşina de Formula 1 are cea mai mare putere, motocicleta este uşoară iar ambarcaţiunea vine deja lansată la start. Dar cine o să câştige? Vedeţi în clipul video următor.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.