Premiera  Dacia Duster - Lansată de Alain Prost

Dacia lansează noul Duster prin prima participare la Trofeul Andros, acolo unde Alain Prost va pilota un model special modificat pentru acest eveniment.

Kit car Dacia DusterDacia va participa la celebra competiţie auto intitulată Trofeul Andros. Recunoscută pentru modelele sale, care oferă un raport preţ/prestaţii imbatabil, Dacia se va alinia la startul unei probe inedite: competiţia sportivă pe gheaţă.

Alain Prost a ales Dacia pentru simplitatea, eficienţa şi robusteţea care caracterizeaza marca românească. « Sunt încântat să concurez pe Dacia Duster. Este un vehicul complet nou şi sunt mândru să particip la promovarea acestuia într-un context atât de original cum este Trofeul Andros. Am încredere în capacitatea şi în fiabilitatea vehiculului pentru această cursă, având în vedere colaborarea cu Renault Sport Technologies », a explicat Alain Prost.

Dacia Duster Cu ocazia acestui eveniment, Dacia dezvaluie numele şi liniile modelului Duster, cel de-al şaselea model al mărcii. Acest vehicul 4x4 robust şi fiabil, cu vocaţie internaţională, va fi destinat clienţilor aflaţi în căutarea unui vehicul offroad pentru uz cotidian la un preţ accesibil. Viitorul model de serie va avea 4 uşi şi va prelua în mare parte designul regăsit pe acest model de competiţie, pe care noi vi l-am prezentat încă de la începutului acestui an în premiră.

Trofeul Andros este o competiţie automobilistică atipica, deoarece valorizează eficienţa vehiculelor şi a piloţilor, limitând utilizarea tehnologiilor complexe şi costisitoare. Dacia răstoarnă codurile cu noua abordare pe care o propune clienţilor săi: produse şi servicii complete la preţuri accesibile.

Mai multe detalii despre maşina de competiţe puteţi afla în comunicatul de presă prezentat pe următoarea pagină. În ceea ce priveşte versiunea de serie, Dacia ne va oferi toate detaliile înainte de finalul acestui an.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.