Premiera  Dacia Duster, primul verdict al francezilor - VIDEO

Jurnaliştii francezi de la Caradisiac sunt mai norocoşi decât alţii: au luat contactul în avanpremiera prezentării oficiale de la Geneva 2010, cu SUV-ul românesc Dacia Duster. Însă nu a fost un test-drive...

De la început trebuie remarcat că vorbim de un prim contact cu Dacia Duster doar static, deoarece jurnaliştii de la Caradisiac nu au condus maşina - modelul pe care l-au avut "sub lupă" a fost versiunea dCi, cu tracţiune 4x2.

Concluzia lor este următoarea: deşi Dacia Duster nu este fotogenică, în realitate arată mai bine decât în poze, interiorul oferă un spaţiu mai mult decât interesant pentru pasageri, iar portagajul este foarte practic, ambianţa interioară este specific Dacia, ieftin, dar bun, iar preţul de bază în Franţa se anunţă imbatabil: sub 15.000 euro, iar, după unele surse, chiar foarte aproape de 14.000 euro.

Mai multe imagini şi comentarii - ÎN VIDEO

Articolul complet şi imaginile cu exteriorul şi interiorul Daciei Duster le găsiţi AICI.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.